Een nieuwe website voor mijn werk
29 september 2016

Het moest er weer eens van komen: een nieuwe website. Eéntje die op alle apparaten werkt en die naar mijn zin is. Ik heb Annemieke Segers gevraagd om mij hierbij te helpen.
Ze heeft me bij de hand gepakt en me door het oerwoud geleidt. Verzamelen van foto’s is me niet vreemd maar weer overal een frisse, nieuwe tekst bij zetten, niet te veel maar net genoeg, is toch wel een klus voor mij.

Annemieke heb ik leren kennen via Dam. Dam is de alternatieve munt voor bedrijven en particulieren uit Rotterdam en omgeving. Ik vind het leuk om vanuit de stad te denken, lokale producten aanbieden zoals de tassen van Recover en die dan ook weer in de stad terug zien komen. De fietstas is een mooi voorbeeld, Het materiaal heeft eerst als reclame op de Rotterdamse Schouwburg gehangen en via mijn atelier fietst dat nu rond in Rotterdam. (En ja, er fietsen ook Rotterdamse fietstassen in Amsterdam rond, sst) Over de tassen kun je meer informatie vinden bij RECOVER.

Dit is dan mijn eerste blog. Ik hoop dat ik er meer ga schrijven en zodoende te laten zien waar ik mee bezig ben, over de zoektocht die ik af en toe in mijn atelier doe en al het werk daarbuiten.