Whatever comes my way...
Kleuterkunst -het vervolg-
25 juli 2017

Het is zomervakantie. Alle materialen en gereedschappen zijn ingepakt en in dozen opgeslagen. De twaalf lessen zitten er op en er is goed nieuws voor het volgend schooljaar: de atelierlessen gaan volgend seizoen een vervolg krijgen! Nieuw is dat ik dan een assistent heb: de juf die het allemaal heeft aangezwengeld. Ze is met pensioen….

Kleuterkunst
6 mei 2017

Een paar keer per jaar zit ik met de kleuterjuf van mijn kinderen op de rand van de zandbak van de basisschool als haar klas buiten speelt. We praten met elkaar alsof we elkaar dagelijks zien, we zitten op dezelfde golflengte. Mijn kleuters zijn inmiddels student en middelbare scholier, zolang ken ik de kleuterjuf al…..

Gemalen Poppenstront
26 februari 2017

Ooit had ik een lampje gemaakt van barbies, een zaag en een handvol grote spijkers. Er blijken meer mensen het speelgoed niet met rust te kunnen laten. Dat schept een band en zodoende ben ik bij de Facebook groep ‘Toys&art’ gevraagd. Eind vorig jaar kreeg ik van diezelfde groep een uitnodiging om mee te doen….

Een nieuw model tas van hergebruik: de STADTAS 2.0
18 december 2016

Naast de shoppers en fietstassen maken (Kijk bij RECOVER voor meer informatie) heb ik af en toe een uitdaging nodig en wil ik wat anders maken. Zo ben ik aan de Stadtas begonnen. Ik vind het prettig om met een mal te werken. Als ik iets wil veranderen, pas ik de mal aan. Het materiaal….

Een nieuwe website voor mijn werk
29 september 2016

Het moest er weer eens van komen: een nieuwe website. Eéntje die op alle apparaten werkt en die naar mijn zin is. Ik heb Annemieke Segers gevraagd om mij hierbij te helpen. Ze heeft me bij de hand gepakt en me door het oerwoud geleidt. Verzamelen van foto’s is me niet vreemd maar weer overal….

Mijn interview voor Dam
29 september 2016

Dankzij mijn enthousiasme voor Dam kwam de organisatie mij interviewen. Bekijk mijn interview op de website van Dam.